6 de setembre del 2010

DE LA NIT AL DIA

De ben segur que els que has estat amb mi aquest estiu ja saben el perquè d'aquest titol, i els que no ho poden intuir fàcilment! jejeje

Si res, aquest diumenge tocava correr la cursa de casa, el duatló, que juntament amb la pedalada territori d'isards que han fet que el meu calendari aquests ultims dies hagi estat encara més apretat, per sort ha sortit tot rodó, si senyor.

Ja el dissabte ja m'ho vaig passar d'allo més be fent el brefing de la cursa, i tota la gent del poble em demanava si corria, i que si guanyaria??!!! carai tu!! quines expectatives que te la gent!! i jo que no tinc gens clar del que em podria trobar el diumenge, em pesaria el ritme de l'estiu? o pel contrari tot aquest curro donaria els fruits?? ja es veurà, pero lo important es que tenia moltes ganes de correr i sobretot passar-mo be.

La Veritat es que encara estic super sorpres de com em va anar tot, les sensacions fisiques van estar be en tot moment i aixo va fer que m'animés moltissim, ja amb la bicicleta vaig agafar el meu ritmillo de anar fent i guardant algun cartuxo per més endavant. A la transició vaig anar rapidissim i vaig sortir ja ben colocat per encarar el tram a peu. Ara es la teva em vaig dir... i ja només començar vaig notar que les sensacions eren boníssimes! i més enmig dels anims de la gent del país!! durant tot el tram a peu vaig anar recuperant posicions a un ritme frenètic fins a col·locar-me 5è!! no m'ho puc creure!! i per tres pics pujant cap al balandrau el méu pare encara m'esperona més, -Va!! que tens en Toti aqui davant! carai en jaume!! com ho viu... em va fer molta il·lusio; pero jo a lo meu, que puder si apreto més encara clavarem algun pisto! jejeje. arribo a la transicio de nou i la gent anima moltíssim!! no sabeu lo que s'agraeix aixo quant estas ja cansat hi has de treure la força i l'orgull d'on sigui!! un cop enfilat a la bicicleta comença el tram més frenètic de la cursa!! som un grupet de cinc o sis, amb lo qual un despiste o un petit desfalliment suposava caure moltes posicions... per allà mig hi teniem en burgues, quin tiu!! jajajaj al plà es va fotre a tirar i quin mal de cames... quasibe exploto!! pero vam aguantar com uns campions i varem fer un ultim parcial espectacular!! i despres d'uns quants adelantaments a l'ultim repetxo en Joan es va endur el gat a l'aigua!! jajajaj impresionant l'ski Club! per l'organitzacio i per el resultat dels corredors,que vam guanyar la classificacio per equips! Toti 3r, Joan 5è, Jo 6è, en pere 11è, roger 24è, Jordi 26è, l'incombustible Pep 35è... tots molt be!!

Després va haver-hi costellada a casa meva amb tota la tropa!! ens ho vam passar d'allo més be!! si es que va ser un dia rodo!! Nois i noies! si ho fem sempre aixi ja podem anar repetint!!

Bueno, ara que ja estic animat segur que ja en farem alguna altra, potser Núria... ja veurem!

Salut i a passar-ho be!!