24 d’octubre del 2010

FANATITZAR O APROFITAR EL TEMPS?

Després de passar 6 dies entrenant, d'acumular mes de 21h. i 15.000 metres de desnivell positiu esquiant a més de 3000m d'alçada a la glacera de tignes amb els companys de selecció, doblant sessió cada dia i aixecant-nos cada matí igual de rebentats que ens n'hem anat a dormir.... aquesta es la questió que em plantejo; som uns fanàtics?? a priori, si!!! Pero per l'altra banda penso que ja que estem aqui concentrats per entrenar... dons que hem de fer? entrenar no! dons d'aixo en dic jo aprofitar el temps...

La veritat es que m'ho he passat d'allò més be aquesta setmaneta als alps entrenant a saco amb els colegues de fatigues, Pinsi, Miguel Caballero, Manu, Mireia, Javi, Izascun i Fermín, que com no podia ser d'una altre manera ens hem destruit fent pells tots i cada un dels dies independentment de la meteo o el cansament, tampoc hi ha hagut mandra alhora de sortir a entrenar a les tardes un altre cop, sigués amb rollers o a correr pels boscos dels voltants, simptome clar de la motivacio que tenim tots per aquesta nova temporada que comença!

Pero no tot ha sigut anar a mil i treure el fetge per la boca pujant les rampes de la glacera de la grande motte... tambe hi ha hagut temps per fer una ultima pujadeta xino xano per xerrar i filosofar un xic... les llàrgues xerrades durant els àpats i el cafè per posar-nos al dia de tot... les sessions de youtube a la tarda per descollonar-nos un ratet.... Ahh!! i una birreta al final del dia per assimilar-ho tot que no falti!

Quines ganes que tinc de tornar-hi al Novembre! i que nevi al pirineu ja !!!

Salut i Metrus!!!


aprofitar el temps?? una imatge val més que mil explicacions meves... jejejeje

14 d’octubre del 2010

DINAMITA!! la metxa ja està encesa!!

Si aquest matí només llevarme em ve algú i em diu he ha esquiat en condicions a bastiments m'hi hagués apostat el poc que tinc a que m'estava fotent el pal....

M'he aixecat entre rondinades de la meva mare perquè jo no volia anar a buscar bolets... hi he fotut el camp cap a ulldeter mig emprenyat a correr un xic. Pujava per coma d'orri i quant he sortit al coll he vist bastiments i semblava un oasis de neu!!! COLLONS!!!! ja m'he esverat... i tot passant pel coll de la marrana he vist clar que les condicions eren bones per esquiar a la pala de bastiments i he baixat esperitat cap a casa a buscar l'equip d'esquí. SOM-HI!!!!

No m'esperava per res del món poder estrenar la temporada un 14 d'octubre traçant "zetes i esses" a Ulldeter i fent una esquiadeta més que digne, 1200 metrillus de desnivell amb pells, tres pujadetes des del coll de la marrana fins al cim de bastiments amb una neu assentada i bona! i suficient per baixar fent giros com deu mana!! Normalment son els altres que em fan dentetes fent esquiades primerenques, i jo que aqui a vegades a mitjans de desembre encara no he vist més que fred i alguna enfarinadeta, fart de haver de treure'm el mono agafant el cotxe per anar cap a andorra o anar a fer el hamster sota els canons de neu de la masella... Segurament aquesta deu ser si no la primera, de les primeres esquiadetes que s'han fet al pirineu!! QUINA SORT!!!

Nanos!!! aixo ja està en marxa!!! la gent ja entrena a tot tall amb rollers i ja tenen els esquis esmolats i apunt per sortir tant aviat caiguin quatre volves, i d'altres d'aqui res ja estaran als alps en alguna glacera fotent metros com animals!!! Jo ho deixo anar.... " sumando voy sumando vengo vengo... por el camino no me entretengo!!! jajajajajajajaja!!!!

Ah i dilluns que ve cap als alps, concretament tignes, amb tota la tropa de la seleccio a començar a treure carbonilla!!

Saluti!!! i metri!!!