26 d’abril del 2011

ALGUNS VIDEOS HANDMADE

Com que aixo ja s'acaba, feia dies que volia penjar els videos que he anat fent aquest hivern, com que sembla que a mida que he anat filmant-los i editant-los han anat tinguent èxit... es molt casolà, pero que voleu... soc un aficionat que fa el que pot!!

Al canal "pomapetit" del youtube estan penjats en HD.

Espero que us agradin!!







5 d’abril del 2011

ADAMELLO SKIRAID, Un gran descobriment ( per mi... )


Ja ens teniu un altre cop a italia, aquest cop al Passo Tonale per correr l'Adamello skiraid, la segona etapa de la "grande course" fent equip amb en PINSI!! tot una institucio de l'scialpinismo, despres d'aconseguir recentment un tercer lloc a la copa del mon al trofeo marmotta. Tot un honor, i un patiment asegurat per mi.


El dissabte a la nit, mentre donavem voltes sobre el llit escoltant el barça per internet, tot just ens començavem a donar compte del percal en el que ens haviem fotut. Recapitulavem el que haviem sentit al briefing de la cursa: desnivell de pujada, 3500m. desnivell de baixada, 4200m. i una distancia de 45 km assolint el cim de l'adamello de 3580m. d'alçada, amb passatges tecnics tant de pujada com de baixada, llargs platons glacials i una bona part de la cursa encordats en ensamble... Eren les 11 tocades i frases com: -fua!!! aixo es mes una patrouille que un mezzalama... -buff!!! dema ens esperen mes de 5 hores de cursa... -tiu!!! hem vingut aqui enganyats... s'anaven repetint. Pero que carai!! amb dos Co**ons!! que ens esperava un carreron i una meteo espectacular!!

Aquests son els jeto's que s'et queden quant t'aixeques a les 4h de la matinada per fotre't una pallissa de 5h sobre els esquis!! jajajaja


Hi havia molta gent animant!! i a dalt de la primera pujada els que van matinar, els 600 corredors que participavem els vam brindar aquesta espectacular estampa!! una serp multicolor!!

direcció al piandineve, segona pujada

les glaceres eren inmensament grans, al fons es veu el cim de l'adamello

El Killer i el Palo pujant a l'adamello, al fons es veu d'on veniem!! i encara quedava un pastis...

baixant del cim hi havia aquest passatge amb bastanta pendent, i si!! encara que sembli extrany em vaig agafar a la corda com una paparra, pero que voleu!! tenia les cames fetes pols i no mi veia de cap ull!!




A l'última pujada, jo ja anava amb un ull a cada banda... sort que hi havia un munt de gent animant i que en pinsi m'estirava igual que un trineu, quin paio!! està més fort que el vinagre!! em va tibar amb la corda tot el recorregut!!
Aixo es sortint del canalino de Cresta Croce, un pas obligat per travessar de la glacera de l'adamello a la Alta val d'Avio, un lloc estratègic per les legions alpines en la primera guerra mundial, equipat amb una petita ferrata per accedir-hi i protegit a dalt per gran quantitat de fil espinut (foto de dalt) i un canó del 149 (foto de baix), el nom del cim, santa croce, li be donat per la gran creu de granodiorita posada en memòria als caiguts en la gran guerra. Una Passada tot plegat pero si us dic la veritat no em baig quescar de res... ho he vist ara a les fotos!! el dia de la cursa ni m'en vai adonar...


Una Passada de cursa!! la recomano a tothom!!! en resum, ja en tenim una altra a la saca!! jo i en pinsi acabem 14ens, i la Mireia i la leti 15enes de la general!! no fa falta dir que van guanyar en dones pq no tenen ningu que els i estossegui!! el resto d'expedicio el Killer ( Xevi Sadurni) i el Palo ( Jordi Palomares ) van quedar 28ns, en Pau Costa i el Nil Cardona en 40na posició!! i el Toti i en Serra en 64ena!! i Les Noies, la Gemma arró i la Marta Riba, varen fer un carreron!! 6enes!! els hi dec un soparet ja que em var arreglar el peu per poder correr el diumenge, ja que s'em va fer una llaga.... quin començament no?? jejejeje

Ara a pensar en la próxima!! tot i que costarà!! perquè amb aquesta caloreta que fa....

Salut i Metrus!!

+Info, fotos i classificacions a : http://www.adamelloskiraid.com/d/it/node/21