21 de juliol del 2011

DESCANSAR??? .... a la tomba.

Una altra vegada enganxo el blogger amb un xic de retard i se m'acumula la feina... Bona senyal, aixo vol dir que he fotut activitats benparides!!! us fare cinc cèntims de lo més destacat des de la cursa la "Ronde de l'Ours", per St Joan.... Apa som-hi dons!! que hi ha molta teca!!

Amb només una setmana per recuperar-me de l'estragada de 6 dies de festa major i la cursa de prats de molló ja tenia en ment desplaçar-me a la pobla de Segur per correr l'espardenyada dels raiers, una de les activitats d'aquesta gran festa d'estiu. El recorregut eren 17 km i 780m de desnivell, en una sola pujada i baixada, en terreny conglomerat descompost, bastant tècnic i que es deixava correr ràpid, vaja, que m'anava com anell al dit!! L'estratègia era clara, sortir a rebentar la cursa... i ja a la primera rampa de pujada ja vaig marcar un ritme fort per enfilar el grup, que desseguida es va trencar, m'en vaig anar sol però seguit d'aprop per dos col·legues d'esqui com son el Palo i l'Àxel, que finalment van completar el podi. Aixi dons primera victòria runner de l'any!! ieeee!! i amb record de la prova incluït, ara el llistó està 1h 18'. Cap de setmana Impressionant!!! Ambientasso tant a la cursa com en el poble on després d'un banyet al Lago i un sopar per sibarites, ens vam rehidratar fent unes birres al ball de nit!! Com m'agrada la Pobla i la seva gent!! hi haurem d'anar més sobint!! jejejeje Merci a Tots!!!

Sense torbar'me pels revolts, la setmana següent un xic de càrrega d'entreno per preparar l'Olla de Núria, unes 20 horetes, on hi va haver temps per tot, vaig repetir una molt bona ruta amb bici amb en Pau i en Pere, sortint de puigcerdà i fent els colls del Calvari, Palieres i Porté puymorens, uns 160km amb 3700m de desnivell!! Tot seguit festa major a Molló i sense dormir gaire que diguessim cap a col·laborar amb la Setdellonga, una Marató de munyanya que fan a casa meva!! enguany la victòria se l'ha endut el crack! d'en Roger Reguant!! felicitats rujeliuuuuu!!!!! Jo tot i que ja em va saber molt de greu, em vaig reservar per correr L'Olla... tot i que la rostideta de tancar la cursa i desmarcar els primers 30 km ningu me la treu!! jejejeje tot sigui per Vilallonga!!! Felicitats tambe a l'organització i als col·laboradors!! tinc la convicció que aquest event arribarà lluny!! anims!!

Després d'una setmaneta durilla, el plànning deia que la setmana de l'olla tocava tranquilitat, bons aliments, algun massatget i poca cosa més!! Els deures, a aquestes alçades ja tenen que estar fets, pero rebu la trucada d'en pinsi el dimarts, el tiu vol pujar a fotre un entrenillo pre-olla... Tardo poc a liar-me, de fet, ni m'ho vaig rumiar, quant ens solem ajuntar el resultat es un entreno de Calité!! jejejeje vam fer la volta Vallter- costabona- Vallter, d'anada per plans de Calmagre i portella de rojà i de tornada per cambra fosca i hospitalets!!! lo que en dic jo terrenu Ossu... jejejeje tot i que durant la ruta ja vaig veure que el tiu estava fort com un roure, ho vaig corroborar quant vaig veure el crono en arribar... 2:30!!! el ganivet estava ben afilat!!

Arriba el gran Moment!! porto un mes i mig que tinc l'Olla de Núria de la Internacional Mountain Running Cup, entre cella i cella. Una cursa que es fa a "casa", en un recorregut de 23 km i uns 1950m de desnivell, en el que un 72% del recorregut transcorre per carena a més de 2700m. A la Línia de sortida feia por, amb un bon grapat de corredors 650 en concret,de 15 nacions, molts d'ells de primeríssim nivell, una oportunitat de medir-me als millors especialistes de l'Skyrunning!! la motivació per tornar a les andades i "afeitar-ne" algun no tenia mesura... je je je!! Amb poques paraules la cursa va anar aixi: de Sortida El Ionut Zinca ja va marxar sol i va fer la seva cursa, seguit d'aprop aixó si per en Luís Alberto Hernando, l'actual Campió d'espanya i subcampió del món, i darrera veniem un grupet mes numerós encapçalat pel Miguel Caballero, Marc Pinsach i Jo, i aixi vam acabar, no va ser gaire emocionant, ja que vam anar tot el recorregut amb les mateixes posicions i diferències, pero no per això va deixar de ser intènsa ja que es va anar a mil per hora!! fet que avalen els cronos que es van marcar... IMPRESSIONANTS!!! Contentissim de la cursa, ni en la meva previsió més agoserada hagues firmat un resultat aixi!! i per posar la guinda... premi especial Sant Miquel a la baixada més ràpida des del pic de l'àliga, el méu pes en birra!! Olé i Olé!! jajaja!! Una bona Botifarra a l'arribada i sense gaire temps per rumiar... cotxe i cap a Berga i falta gent!! que teniem una trobada de la Selecció d'esqui de la FEDME!! Tres dies al berga spa resort, per fer algun àpat i reunir-nos per fer balanç de la passada temporada i la vinent, pero com sol passar quant ens ajuntem aquesta colla de fanàtics, bàsicament acabem fotent'nos unes pallisses d'entreno a gas donat que n'hi ha per quedar mort... jejejjee el dilluns per recuperar de l'esforç de l'olla que millor que sortir a rodar un xic en bici, i quant dic rodar, pels de la fedme signifiquen 100km amb 2300 de desnivell a una mitja de 27 km/h, acabant amb la pujada a Rasos de Peguera, un HC amb totes de la llei!! Sort que a la tarda les aigues termals ens van distreure l'atenció i no s'ens va acudir de tornar a sortir a entrenar... jejejje!! dimarts tornar-hi!! quedem per sortir a correr i a la grupeta s'afegeix el caballero!! més llenya al foc.... El Santuari de Queralt va ser l'escenari de la rebentada monumental que vam fotre en pinsi i jo!!! quin fum negre que treiem!! jejejeje pero al final van sortir 2horetes de running del bo!! Dimecres, quant semblaba que el cable del gas s'havia petat pujant a queralt, ja ens teniu pujant a coll de Pal un altre cop a GAS!! aquest cop s'havia afegit a la festa un convidat de lúxe, en Marc Coma, el pilot moto de Raids, que parat no anava pas... vam finiquitar el dia i la concentració, que de no ser aixi, no se pas si avui tindria esma per escriure aquestes quatre ratlles...






Deunidoret la densitat d'aquesta entrada no?? pero es que tot ho trobo interessant per compartir-ho amb tots vosaltres....

La propera... ? segurament la Vertical Cabanera!! descansar?? ja descansarem a la tomba.... ;-)

Fins Aviat!! Salut i Metrus!!!