30 de maig de 2011

POR QUÉ....? POR QUÉ...?

Aquest últims dies ha sonat molt aquesta frase gràcies al nostre "amic" xose mourinho!! diu que no enten cèrtes coses que a priori son obvies, com que el Barça es el millor equip del món... pero en aquest blog prefereixo parlar d'altres coses que no siguin futbol, que d'això ja en trobem fins a la sopa!!! Dons tornant al que anavem...

-Por qué...? Por qué...?; això es el que em preguntava jo avui quant amb totes les agulles a dalt marcant el vermell i amb el xibato pitant... mentre m'estava castigant el cos pujant al Tour de Madeloc en Bicicleta i l'àcid làctic em sortia ja per les orelles. -Que no n'has tingut prou aquest hivern o què?? Jejeje!!


l'altimetria de la petita bèstia... l'ultim quilometre i mitj te una pendent mitja superior al 15% i rampes del 23%... casi na!


quin gust dona estar aqui dalt després de l'estrujada que et fots per arribar-hi!! les vistes del mar encara son més maques...

La ruta: Vilajuiga- St pere de rodes - colera- bagnyuls- Tour du Madeloc - Coll de Banyuls (foto) - Vilajuiga.
els compis de viatge!! en LLuis Begudà i en Dani, àlies "Fabian Cansalada"

Més fotos i la cronica amb track inclòs feta per en dani als seguents links!!

Ja ho veig clar i es que NO hi ha tregua... tots diem: ara a l'estiu, bicicleta i de tranquis... I una MÈ!!! si es que es arribar al peu d'un port i saltar a la palestra!! estic ja d'àcid làctic fins als collons, i cada dia em dic: -Avui es l'ultim dia que entro al drap!! Pero no hi ha manera... quedem amb en Pinsi i en Periku per anar a "rodar"... com era previsible, ja estem pujant a la mare de deu del món a tall de boig... el malparit plà que espera a llençar l'atac, ell a la "antigua usanza" des d'abaix!! jajajaja!!!.


Després de la rostida seguint l'estela d'en pinsi fins a la rebentada monumental que vaig fotre al final!! REDEU!! com està de fort!!


I un altre exemple... el diumenge, pedalada amb BTT, que tots sabem que son populars pero.... tonto l'últim!! i ja ens tens al trio Mezzalama dorsal al manillar fotent repetxons a muerte i a les pujades, o l'un o l'altre, i m'incloc... marcant la marxeta destructiva! bbuufff.... per cert, era la "pedalada a cavallera" pels amants dels corriols inhumanament ben parits us l'aconsello!! bua!! com vaig disfrutar fent el senglar!!!

Ah!!! i aquest dissabte... la Cris mirava la foto del meu DNI i em diu: -Ai...!! Si estaves fet un yogurin!!. Collons dons!! si que m'he fotut vell ràpid.... si es del 2007!! potser haurem d'aixecar el peu dons... tanta factura m'ha passat tot plegat?? O_o jejejej!!

PD: Si algu te la resposta a la meva questió (Po0r qué..? PoOr que...?) que me la faci arribar per correu postal... Siusplau!!! es urgent!!

Salut!! i Metrus!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada