18 de març del 2010

VALLTER - PUIGMAL - VALLTER

Com havia dit a l’entrada anterior... “lo prometido es deuda” aquí en va una d’aquestes que fan patrimoni! Travessa Vallter - Puigmal - Vallter.

En aquestes ocasions s’ha de ser matiner, a les 6 del mati ja enfilo cap a Vallter, encara es fosc! Quina mandra... però el trànsit de catradio m’alegra el dia; a la city aquestes hores ja hi ha retencions!! I jo que he de vigilar de no atropellar cap feram... es ben be que ens queixem perquè volem...

Al xalet ja m’esperen dos bons companys de fatigues, en Jordi Serra alies “Serrutxo” i l’Edu Baro. Fa un xic de vent, però la temperatura es agradable, la neu està dureta i ràpida i no haurem d’obrir traça. Les condicions son perfectes, ara ens toca a nosaltres disparar i no fallar.


Sense pressa però sense pausa passem pel coll de la marrana i anem direcció tirapits seguint el clàssic gr-11 que va a Núria. L’estació encara no està oberta i nosaltres ja enfilem cap al Puigmal. Passem pel cim, 4 fotos, una mirada cap a bastiments -...collons que es lluny!- I avall un altre cop; a Nuria, parada tècnica, un parell de coke’s i amunt altre cop, portem tres hores i mitja, anem bastant follats... la pujada a Noucreus no enganya, i l’Edu agafa mig tortell i es va quedant enrere... –tu tira!! Que vas just de temps!- em diu en serrutxo. Continuo tot sol, i sense treure’m les pells de foca fins a tirapits avanço força ràpid, quant me’n dono conte ja soc a Vallter. Estic content de les bones sensacions que he tingut avui, aviat estarem apunt per tornar a competir a tope.




La ruta en números: uns 3220 metres de desnivell positiu, 33’1 Kilòmetres, 8 pujades, un temps de 5 h 10 min, 6’5 Km/h de mitja i 85km/h de màxima.




Després d’uns dies d’estires i afluixes, amb aquest entrenillo ja torno a agafar confiança i ja comencem a estar força recuperats en tots els aspectes. I tot això amb un plac de temps raonable. Sense oblidar els ànims que en tot moment he rebut i la feina feta pels especialistes.

Salut i metrus!! ....i pells i bona traça!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada