29 de març del 2010

POCATRAÇA


Pinsi,Toti,Poma i Kilian


Feia dies que no ens veiem, i encara més que no competiem junts! el temut equip Toti-Poma es tornava a ajuntar per el campionat nacional d'esqui de muntanya. Aquest finde tocava la Cursa "pocatraça" una clàssica del Centre Excursionista Olot. Com es de costum, amb un recorregut sempre inèdit, ha estat a l'alçada dels millors itineraris pirenaics.

El recorregut, constava de 1700m+ amb quatre pujades: la primera a la feixa, la segona al collet que hi ha entre el pic d'eina i noufonts, tercera amb una canal força llarga al pic de noufonts i l'ultima al coll de noucreus.


Kilian-Pinsi, Manu-Topo, Vendri-Pau, Caballero-Raul, Gaston-Sadurni, Vilana-Palomares... i una llarga llista de noms coneguts... l'espectacle està garantit! Jo ja pujant al cremallera tinc els nervis a flor de pell, tot i que després de tantes i tantes carreres no em sol afectar res, hi ha dies que son especials i aquest ho es per moltes raons.

Ja des d'un inici els favorits Pinsi-Kilian agafen la davantera, amb el permís den Vendri, que ha fet una sortida punki i anava tot sol uns metres endevant de la resta! jajajaja quin animal! tot darrera una colla d'equips que despres de la segona pujada ja s'ha fraccionat, quedant-nos el miguel i en Raul i en Toti i Jo, que hem estat lluitant aferrissadament tota la cursa a l'estela del primer equip. Després d'uns quants paixings a l'última pujada l'equip de la guardia civil ens agafa uns 30", a dalt ens animen a caçar-los, pero jo se que no serà fàcil, la neu està dura i llisa, i la pala es molt franca, amb quatre derrapades ja som abaix, entrem per dins el tubo, que ja es més "ratonero" i amb quatre maniobres fines de seguida els tenim a vista! queda molt poc! apretem les dents aconseguim atrapar-los just a l'arribada en un patinador in-extremis. Ens ha faltat un suspir. Al final 3rs a només tres minutets dels guanyadors, un molt bon resultat.

Resultats:


La primavera ja es aqui! la neu va marxant, fa caloreta i ja duem un munt de metros, Per encara que costarà... hem de mantenir la motivacio i seguir esquiant per arribar fort a les dues darreres proves de la copa del món. A veure si podem salvar la temporada amb un bon resultat a la PDG.

Salut i Metrus!

1 comentari:

  1. Pometi si fas bé els deures i corres amb els dos cadells (Pinsi,kilian) podeu fotre un campanaso a la PDG. Felicitats per la recuperació i pel resultat.
    A.Gaston

    ResponElimina