23 de març del 2010

RETORN AMB ÈXIT AL BASSIERO

Ara si que si! feia temps que la buscava i sempre em quedava a les portes, quant no era un all era una ceba… pero al final ha arribat la victòria. No es que no estigui content dels resultats obtinguts ultimament, pero guanyar sempre es més difícil i alhora més gratificant. El valor d’aquesta cursa es més que res personal; ja que arriba tot just tres setmanes despres de patir una lesio, aixo em sorprèn i alhora em dona molta confiança per afrontar les següents curses. Sort n’he tingut d’en Nil, que m’ha animat a correr amb ell, i que ha respost com un veritable campio tot i la seva joventut, es júnior encara... però aixo no ha sigut inconvenient per aconseguir ser campions de catalunya, dominant la cursa de principi a final.



Encara queda la recta final de la temporada, que encaro amb ganes de salvar els mobles, ja que la desafortunada caiguda m’ha impedit correr els mundials d’andorra i la pierra menta, les dues cites més importants de la temporada, una pena… pero encara queden algunes carreres bones.


28 de març la pocatraça a núria, que son els campionats d’espanya d’equips que corro amb en Toti, intentarem plantar cara a l’equip estrella Kilian-Pinsi, que son els favorits.


11 d’Abril, final Copa del món individual a Madona di Campiglio, Italia, es Trofeo dolomiti di brenta. +info: http://www.sportcampiglio.com/


21-25 d’abril, clausura de la copa del món amb una la gran clàssica. La Patruille des glaciers, una súper cursa amb equips de tres, que va de Zermatt a Verbier amb uns 4000 metres de desnivell positiu. +info: http://www.pdg.ch/index.cfm


Salut! i metrus...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada