21 de desembre del 2010

ENTRE BE I MOLT BE



No em puc queixar... per mi, aquest inici de temporada està siguent molt positiu, des que vam començar la setmana passada amb la cronovallter està anant tot sobre el previst. A excepció de la climatologia, que s'està comportant d'una manera extremadament rara, tant aviat neva com plou... i ara mateix estem fotudets de neu, pero anem trempejant com podem!


Primera cursa, la cronovallter, s'ha de dir que va estar be, tant a nivell organitzatiu com de participació, ja que aquest any ha sigut el millor de les set edicions que portem organitzant. Moltes Gràcies a tots els que vau venir a competir i als que vau col·laborar per fer possible la prova.


En les dues cronoescalades que he participat m'he emportat la medalla de xocolata... quart! pero és que en Marc Pinsach, àlies Pinsi, ha estat intractable en les dues cronos, i en Nil Cardona que tambe m'ha fotut la pell fent tercer tambe en les dues. Pero estic content perquè més que la posició es el bon temps que he fet en les dues pujades, i les sensacions, que a part d'anar més perdut (pel que fa a ritme de cursa) que un filldepiiiiii!! el dia del pare... no van estar malament del tot. A cambra d'aze ja vaig veure que el meu coequipier per l'Altitoy en Jordi Palomares esta "ON FIRE" i que si no fos perquè anava amb un bastó a mig gas potser no l'hagues pogut fotre en el tram "tècnic" o tambe dit pedregós.


A part de les curses la resta de la setmana tambe ha estat molt be! Primer anant a fotre quatre crits animant als companys a la Crono del Pas de la Casa! seguit d'una visita a la factoria d'esquiadors de muntanya a l'ermitage de Font-Romeu, que n'hi estan de be allà d'alt! i aprofitant que erem tots allà per fer un stage amb la selecció espanyola, ens vam ajuntar totes les vestioles a puigcerdà, la cosa prometia, i el dilluns per fer-nos passar la ressaca de la cursa vam agafar una bona pajarraca entrenant per Porté-Puymorens, darrera en Pinsi i en Kilian que per si no n'haguessim tingut prou... a la nit, amb l'excusa d'acompanyar a la Gemma Arró, vam fer una pujadeta a la tosa d'alp amb una lluna plena impressionant!


Amb tot plegat he acabat un xic rebentadillu!! pero no pasa res! perquè dijous descansaré fent una prova d'esforç a Sant Cugat... jejejeje! que per GAS no sigui!!


Salut i Metrus!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada